2020 Sineklik

2.907

2017 SİNEKLİK  FİYATLAR VE DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

2020 sezonun başlaması ile birlik, sineklik taleplerini hızlı bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz, gelen yoğun taleplere karşın kendi imalatımız olan sineklikleri 2 ile 3 gün gibi kısa sürede hazırlayıp montajını gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.

Yıllardır içerisinde bulunduğumuz sektörde, yıllardır aynı işi yapıyor olmanın verdiği rahatlık tecrübe ve yıllardır aynı adreste bu işi yapıyor olmanın getirdiği geri dönüşlerle müşteri memnuniyetini çok rahat gözlemleyebiliyoruz.

 

Teşekkürler…

izninizle Bizi tercih etmekle kalmayıp, yakınlarına tavsiye eden, bir kartvizitimizi veya numaramızı saklayıp 5 yıl sonra bile bir işi olduğunda tekrar bizi tercih eden kıymet-şinas müşterilerimize de buradan teşekkür etmek isterim.
Aynı yerimizde beylikdüzünde sineklik hizmetimiz devam etmektedir. Bize 0212 880 25 55 numaralı telefondan ulaşbilirsiniz.

 

Bunlara dikkat edelim lütfen  

Bize gelen şikayetler doğrultusunda sitemizi takip eden okuyucularımıza bir kaç uyarıda da bulunmak isterim, bu şikayetleri çokça duyduğumuz için özellikle yazmak istiyorum . Lütfen kandırılmamak için bunlara dikkat edin. BU LİNKE TIKLAYARAK uyarıları okuyabilirsiniz.

 

2020 Sineklik Fiyatları

Biliyorsunuz ki yeni yıl zamlarla geldi ve iğneden ipliğe neredeyse herşeye zam geldi, aynı şekilde bizimde imalatta kullandığımız tüm malzemeler zamlandı. Peki biz 2017 de ne yaptık sineklik fiyatları zamlandı mı ? HAYIR fiyatlarımıza henüz zam yansıtmadık acele ederseniz sizde zamsız fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

2020 Güncel Sineklik Fiyatları İçin Tıklayın  >>> Sineklik Fiyatları

 

 

Sineklik Pimapen Tamiri Kapı Pencere Fiyatları İçin Numaraya Tıklayarak Arayabiirsiniz